För att se det här innehållet måste du godkänna cookies från våra tjänsteleverantörer.

1.

Ett år efter corona­larmet på Samhall: ”Inte ett skit har förändrats”

Snart ett år har gått sedan det första larmet om risken att smittas av corona på Samhall i Eskilstuna. En anställd har sedan dött och ett antal blivit sjuka i covid-19. Nu riktar Arbetsmiljöverket allvarlig kritik mot företaget. En grundfråga är vem som har ansvaret för att bedöma risker – och se till att personalen inte utsätts.

2.

Smitt­spridningen på jobbet ökar – över 9000 tillbud

Nu har arbetsplatserna seglat upp som den drivande faktorn bakom smittspridningen, vid sidan av spridning i hemmet. I år har det fram till 7 mars rapporterats nästan 10 000 tillbud till Arbetsmiljöverket där personal exponerats för covid-19 på jobbet.

3.

Fastighets i samtal med unga: Framsteg får inte gå förlorade

Nästa vecka anordnar Fastighets ett webbinarium för medlemmar under 30 år. Temat är framtidens arbetsmarknad.

Webbinariet är gratis och sänds via Teams den 25 mars klockan 09.00. Anmälan och information finns här.