Håller helt med Nina. Jag har jobbat med städ sen 2007. Jag gillar verkligen mitt jobb, tycker om att jobba på förskola och få träffa barnen.

Men de sista åren har jag inte känt mig så bra. Varit stressad och VÄLDIGT trött, haft lätt till gråt och bli argsint. Jag fick hjärtklappning och huvudvärk, blev yr. Ont i axlar o rygg. Ville inte gå och handla i affären, jag var rädd att svimma för att jag var så yr.

Jag vill leva efter mitt jobb, inte sova.

Jag blev sjukskriven och fick diagnosen ångest, depression och högt blodtryck.

Det är som Nina skrev, det blir stressigare och stressigare hela tiden. Vi får mera att göra, men inte mera tid. Jag vill leva efter mitt jobb, inte sova.

Vad tycker du?

Håller du med insändaren att städjobbet blir allt stressigare? Skriv gärna och berätta! Du kan skriva en insändare här. Du kan också höra av dig till oss på redaktionen, våra kontaktuppgifter finns här.