En av våra reportrar ska vara föräldraledig cirka ett år och därför söker vi en vikarie. Vi önskar att du börjar den 20 augusti.

Vi vill att du förstärker vårt nyhetsarbete och du behöver därför ha erfarenhet som reporter på nyhetsredaktion. Fastighetsfolket är tillsammans med övriga redaktioner i LO Mediehus inne i ett starkt digitalt utvecklingsskede och därför är det viktigt att du har god digital kompetens. Vi räknar med att du har bred allmänbildning och ett intresse för arbetslivsfrågor.

Våra läsare arbetar som städare, fastighetsskötare, fönsterputsare, vaktmästare och sanerare. Många har inte svenska som förstaspråk, därför värdesätter vi om du talar exempelvis arabiska och/eller spanska.

Vi rapporterar om läsarnas arbetsmarknad på vår sajt och i magasinet som utkommer 10 nummer per år.

Tjänsten är ett vikariat. Frågor om jobbet samt ansökan med personligt brev, CV och referenser skickas till chefredaktör Ewa-Maria Kriegholm, ewa-maria.kriegholm@fastighetsfolket.se.

Vi behöver din ansökan så snart som möjligt, dock senast 17/6.Urval och intervjuer görs löpande.

Facklig kontakt är Stephen Lindholm på 08 – 725 52 59 eller stephen.lindholm@ka.se.

Om LO Mediehus

Fastighetsfolket är en facklig medlemstidning med en upplaga på 30 300 ex. Tidningen ingår i LO Mediehus där även Arbetet, Elektrikern, Handelsnytt, Kommunalarbetaren, Målarnas tidning och Sekotidningen ingår.

Mediehuset har cirka 50 anställda där titlarna arbetar självständigt och chefredaktören på respektive tidning är ansvarig utgivare. Mediehusets redaktioner har sina lokaler på Klara norra kyrkogata i Stockholm.

All rekrytering inom LO Mediehus tar hänsyn till jämställdhet och mångfald. Till exempel genom att aktivt försöka rekrytera underrepresenterade grupper utifrån kön, etnicitet eller funktionsvariation.