Vad har du för bakgrund? 

– De senaste 11 åren har jag varit chefredaktör på Målarnas facktidning. Innan det arbetade jag under många år i olika roller på Dala-Demokraten. 

Vilka förhoppningar har du på Fastighetsfolket? 

– Jag ser fram emot att tillsammans med en kunnig redaktion fortsätta göra läsvärd journalistik. Det blir spännande att åka ut och träffa medlemmarna och lära mig mer om frågor som är viktiga för dem. Det blir en utmaning att få alla olika yrkesgrupper att känna att det finns något för dom

Kommer det att bli någon förändring för läsarna? 

– De kommer att känna igen sin tidning. Vi ska fortsätta göra artiklar som intresserar läsarna och ge dem kunskap. Vi ska utveckla den digitala närvaron ännu mer. Det är viktigt vi finns där läsarna är. 

Vad gör du när du inte jobbar?

– Jag har två hundar som jag tycker om att vara i skogen med. En finsk lapphund och en stor blandras. Hänger med mina barn 17 och 18 år så mycket jag får. Och så gillar jag att kolla på filmer och serier.