ShivanHallå där områdesvärd Shivan Abdullah på Bostadsbolaget i Göteborg som delar årets Trygghetspris med två andra personer.
Hur känns det?
– Jag är hur glad som helst över priset. Det är roligt att se att det man jobbar med leder till någonting bra. Jag tar priset som ett bevis på att jag gör mitt jobb riktigt bra.

Vinnarna nomineras av sina kollegor. Vilka har nominerat dig?
– Jag har fått höra att det är mina chefer som gjort det. Men jag visste inte ens att jag är nominerad som jag blev väldigt överraskad av priset.

Du är en av de viktigaste kanalerna i dialogen med de boende i Hammarkullen, enligt vd Kicki Björklund. Vad säger du om det?
– Jag vet att hon sagt att fler som jag behövs på företaget. Jag vill skapa nära dialog med hyresgästerna, helst öga mot öga. Vi ska se till att vi har nära kontakt hyresgästerna hela tiden.

Priset delas ut till de anställda inom Göteborgs stads bostadsbolag och lokaler som i sitt arbete bidrar med åtgärder som skapar mer trygghet. Priset består av ett diplom och en studieresa med anknytning till temat trygghet och säkerhet. De två andra pristagarna är Daliborka Vuleta Savic, trygghetsvärd på Gårdstensbostäder, och Magnus Henricson, fastighetsförvaltare på Göteborgslokaler. Prisutdelningen sker i september.

Läs mer om Shivas jobb som områdesvärd, en helt ny tjänst inom Bostadsbolaget för att förbättra kontakten med hyresgästerna och förebygga eventuella oroligheter. Reportaget finns i Fastighetsfolket nr 1.15.