Hallå där Shemsije Ademi, teamledare på Samhall. Enligt Väla köpcentrum i Helsingborg är städarna den viktigaste faktorn bakom årets högsta nöjd-kund-index i Fastighetsbarometern.

Centrumchefen på Väla köpcentrum säger att ni städare är ”rockstjärnorna” eftersom ni är de viktigaste medarbetarna. Hur känns det?
– Här räknas vi som vilka medarbetare som helst, ingen gör skillnad mellan oss och andra som jobbar här. Så det känns bra. Vi är jättenöjda med alla och alla är nöjda med oss. Centrumchefen bjöd samtliga städare på tårta och tackade för det fina arbete som vi gör.

Varför tror du att Väla centrum fått det högsta betyget i Fastighetsbarometern?
– Jag tror att det handlar mycket om att vi samarbetar så bra med varandra, vi på Samhall och ansvariga för Väla centrum. Vi får aldrig klagomål. Alla här vet att de kan kontakta oss om de hittar någonting som inte är bra. Det kan till exempel vara att en kund tappat någonting på golvet och som det behöver städas upp. Vi löser det snabbt.

Hur trivs du med jobbet som teamledare och städare?
– Jag trivs jättebra. Jag har ett bra jobb, trevliga arbetskamrater och bra kunder här i Väla centrum. Julen närmar sig vilket innebär att ännu fler än vanligt kommer att komma hit. Mitt jobb är bland annat att se till att vi har tillräckligt med städmaterial och toalettpapper. Vi kommer att utöka antalet städare ju närmare julhelgen vi kommer. Fler besökare betyder mer jobb för oss.