Snöfallet gjorde att kollektivtrafiken stod stilla under flera timmar under tisdagen vilket orsakade stora förseningar för göteborgare på väg till sina jobb.
Bara på Samhall var det flera hundra personer som blev försenade. Och trots att trafiken nu flyter som vanligt är det fortfarande inte klart om de som kom för sent kommer att få betalt för hela arbetsdagen eller inte.
– Jag håller på att reda ut det nu och jag har fått två olika besked, säger klubbordförande Jorma Kousmanen, som tittar vidare på frågan.

Bland dem som städar på Astra Zeneca för Sodexo var det knappt tio som över huvud taget inte kunde ta sig dit och närmare 15 personer som kom för sent.
– De som inte kunde komma fram alls har fått ta kompledigt eller semester men det är ingen som har vänt sig till mig och klagat på det, säger Liljana Panic, klubbordförande på Sodexo Göteborg.
För dem som blev försenade har klubben och företaget kommit fram till en annan lösning.
– De som jobbade sex timmar men skulle ha jobbat åtta fick till slut inget avdrag alls medan de som jobbade bara fyra timmar fick betalt för sex timmar, säger hon.

Enligt Håkan Leidzén, ombudsman i Fastighets region Väst, är det inte alls självklart med en sådan överenskommelse.
– Det finns ingenting i kollektivavtalet som ger rätt till ersättning vid såna här händelser, säger han.