Vad kommer att hända på mötet?
– Vi har hyrt en biosalong och ska visa en film som en del av mötet, och sedan ta upp allmänna arbetsmiljöfrågor.

Varför gör ni det?
– Vi försöker locka fler medlemmar till våra möten. Vi har testat med tipsrunda och fiskdamm för barnen en gång tidigare, då kom det några fler än på ett vanligt möte. Jag tror att det är viktigt att göra något tillsammans. Just det här med bio hade vi på ett möte när jag var med i Hotell- och restaurangfacket för ett antal år sedan och jag har tänkt att vi också borde prova det här.

Hur har ni valt film?
– Vi ska visa Filip och Fredriks dokumentär ”Trevligt folk”. Den handlar om ett somaliskt bandylag som ska ställa upp i VM, men alla i laget bor i Borlänge. Det handlar om integrationen i Sverige och det är en fråga som ligger i tiden. Det kan hända att det blir lite diskussion om filmen också.

Medlemsmötet i Örebro är den 10 oktober.

Fler avdelningsmöten på gång

Många avdelningar har planerat in möten under den kommande månaden. Om du inte redan fått kallelse kan du kontakta din avdelning för mer information.