Video från YouTube

Genom att börja spela videon godkänner du YouTubes dataskydsspolicy.

Att det inte är långt kvar till valet var tydligt när man hörde Magdalena Andersson tal till Fastighets medlemmar. Att hålla ihop arbetarrörelsen var kanske den viktigaste frågan. Hon gav en tuff känga till Dagens Nyheters opinionsbildare och menade att deras deras kritik mot samarbetet i själva verket handlar om en önskan om att minska arbetarklassens inflytande och skapa större klyftor.

Även Sverigedemokraternas höga siffror i opinionen fick stor plats. Där var Magdalena tydlig med att en proteströst på partiet får verkliga konsekvenser i form av en antifacklig högerpolitik.

Vi passade också på att fråga Magdalena Andersson om vad som står på spel för Fastighets medlemmar i valrörelsen. Där svarade hon bland annat att välfärden, arbetsrätten, höjda hyror och ökade klyftor ligger i vågskålen.

Se hela intervjun med Magdalena Andersson här nere.

Video från YouTube

Genom att börja spela videon godkänner du YouTubes dataskydsspolicy.