Carola är helt säker på scenen

Efter jobbet

Musiken betyder mycket för Christoffer Lennartsson. Han vill både uppträda och skriva musik.
– Jag får en liten egoboost på scen. När folk kommer fram och vill ha autografer får jag känna mig lite speciell.

Han gillar hårdare musik, men beskriver sig själv som en mjuk person. Han har lyssnat på metal sedan han var tio och är en av elgitarristerna i Walking with Strangers sedan 2006. De har haft spelningar på flera stora festivaler i Sverige, varit på sju Europaturnéer och släppt två album och två EP.

Vill stå på scen inom ett halvår

Bandet finns kvar men uppträder sällan numera. Christoffer Lennartsson har i år börjat spela med Coldtears och även bildat ett eget band, Lilac. Han lägger ned mycket tid på att skriva musik, extra tung metal, till sitt nya band. Målet är att stå på scen inom ett halvår.

– Jag har svårt att släppa musiken och vill hålla på i några år till. Med Lilac vill jag spela på stora festivaler och uppleva det jag upplevt tidigare, fast på en ännu högre musikalisk nivå.

Christoffer ”Chris” Lennartsson

Ålder: 28 år.

Bor: I Trollhättan.

Gör: Städare på ISS.