Vi som hyr lägenhet i privata fastigheter önskar att de som städar trappor har rätt städutrustning. Tyvärr har inte alla det, utan de städar med skitiga moppar i trappor. Sedan vet de ej vad, hur och var och vad som gäller. Detta är skandal för denna yrkesgrupp.

Det är dags att kolla att arbetsgivarna sköter sig.

Arbetsgivaren som anställer privat städ har ett stort ansvar. Kanske dags att kolla upp hur de privata fastighetsstädarna klarar att utföra jobbet med bristfällig städutrustning.

Detta händer i Boden, men finns säkert på många ställen. Det är dags att kontrollera hur ser det ut för de privata lokalvårdarna. Och att arbetsgivarna sköter sig.

Vad tycker du?

Håller du med insändaren om att utrustningen ofta brister för städare i privata fastigheter? Skriv gärna och berätta! Du kan skriva en insändare här. Du kan också höra av dig till oss på redaktionen, våra kontaktuppgifter finns här.