Städare tävlar i tv-programmet Farmen

Nyheter

Det var en hel del drama på farmen, hade du väntat dig det?
– Jag hade inte väntat mig att folk skulle gå så långt. Jag tror mycket på samarbete och solidaritet. Om vi hade samarbetat och jobbat tillsammans hade alla kunnat få det bättre, säger Rocco Milovanovic och fortsätter:
– Jag hade lite problem med folk som var okunniga och lata och som inte ville samarbeta. Det fanns några som ville bli av med mig. Jag kände mig motarbetad av en grupp, men inte av alla.

I söndags var du en av de första att lämna programmet, blev du besviken?
– Ja, jag kom dit med inställningen att ta mig så långt som möjligt. Men det är en tävling. Och även om man åker ut så sätter man sina spår på farmen. Jag brukar säga till alla att fortsätta titta, det ska jag själv göra.

Vilket är ditt starkaste minne?
– Att jag fick uppleva 1800-talets hårda liv med små resurser, men farmen är en idyll för den som arbetar hårt.

Har deltagandet förändrat dig?
– Ja. Jag har börjat inse att vi stressar för mycket och har för mycket fokus på pengar, det är inte det viktigaste.