Video från YouTube

Genom att börja spela videon godkänner du YouTubes dataskydsspolicy.

1.

Städare polis­anmäler uppsägning med falsk namn­teckning

Städaren Ahmed Samara polisanmäler sin arbetsgivare Scandium Service AB för urkundsförfalskning. Han menar att de har förfalskat hans namnteckning på uppsägningen. Fastighets kommer att ogiltigförklara uppsägningen.

2.

Städare om las: ”Det kommer att tystna på arbetsplatserna”

Redan dåliga villkor riskerar att bli sämre. Äldre, skadade och de som blivit sjuka av jobbet drabbas hårdast. Tre fackligt aktiva städare är bekymrade över framtiden om las-utredningens förslag blir verklighet.

3.

Specialkoll av risken för belastningsskador hos fastighetsskötare

Hur står det till med lyft och vridningar? Om du är fastighetsskötare kan din chef få svara på den frågan under de närmaste två veckorna. Via telefon ska Arbetsmiljöverket inspektera hur arbetsplatser förebygger belastningsskador.