Jag läser era texter och funderar varför är allt så negativt. Läste där man tycker att Samhall ska läggas ner. Är det bättre vi ökar arbetslösheten?   Finns många positiva sidor men en del är bara negativa inställda.

Samhall hjälper till väldigt mycket när det gäller rehab men personen i sig måste ju vilja också. 

Man är inte glad över jobbet verkar det som. Samhall hjälper till väldigt mycket när det gäller rehab men personen i sig måste ju vilja också. 

vilket företag är prickfritt? 

Jobbar själv på Samhall och är glad över jobbet och utvecklingen man fått.  Trivs bra med båda arbetskamrater och chefer även om jag tycker att cheferna kanske ska agera mer. Men säg mig vilket företag är prickfritt?   Tycker allt det är dags att skriva något bra också om Samhall. 

Det är ett fritt land och så här tycker jag. Man ska nog vara glad att finns ett företag som Samhall, de personer som har så svårt i arbetet kommer aldrig lyckas få ett jobb. Men Samhall är inte för alla. Och det är valfritt. ”