Som fackligt aktiv tycker jag att Vänsterpartiet är viktigt för oss arbetare. Och tack vare samarbetet mellan Fastighets och Vänsterpartiet kan jag nu valarbeta med ringuppdrag till väljare. 

Det är något mycket stort att vi i Fastighets har ett sådant samarbete. Och att vi kan våga säga ”rösta rött”. Socialdemokraterna kan inte räkna med att vi vänsterpartister är en dörrmatta.

Med en M och SD-politik blir klasskillnaderna än värre, med många brott som resultat.

Magdalena Andersson kommer nu ut ur garderoben som reaktionär. Att hon (liksom Stefan Löfven, Mona Sahlin och Göran Persson) inte är intresserad av de breda massornas välfärd, utan hellre frotterar sig med storkapitalet och högadeln, hade vi redan förstått.

Men nu är det officiellt: Hon lyfter fram januariavtalspartierna som regeringsalternativ.

En röst på högerpartier som Sverigedemokraterna och Moderaterna är dock det allra sämsta för oss låginkomsttagare. Med en M och SD-politik blir klasskillnaderna än värre, med många brott som resultat.

Den som inte vill ha en vända till av marknadshyror och sämre anställningstrygghet gör säkrast i att rösta på Vänsterpartiet.

En del förtroendevalda, till och med i Fastighets, röstar på SD misstänker jag. Det är ju faktiskt mobbing mot våra utländska arbetskamrater att lägga en röst på SD. Vi måste komma ihåg att de rika gynnas av högern, men inte vi i arbetarklassen.

Den som inte vill ha en vända till av marknadshyror och sämre anställningstrygghet gör säkrast i att rösta på Vänsterpartiet!

Joakim Häggkvist, städare och skyddsombud på Samhall