Jag delar inte den bild som beskrivs i inlägget ”Vänstern har inget att erbjuda arbetarklassen”.

Vänsterpartiet är det enda rätta partiet för oss med låga löner. Vi som arbetar inom lokalvård, i fastighetsbranschen, sjukhuspersonal, på skolor och i butiker kan rösta på Vänsterpartiet och veta att partiet står för rättvisa och jämlikhet.

Jag kan hålla med om att Socialdemokraterna inte är ett arbetareparti  längre

V står för ett Sverige för alla – inte bara de rikaste. V är emot förändringar i lagen om anställningsskydd, de säger nej till att införa marknadshyror. Viktiga frågor för oss arbetare. Jag talar som erfaren fritidspolitiker och som fackligt aktiv och skyddsombud.  

Jag kan hålla med om att Socialdemokraterna inte är ett arbetareparti  längre, dom kör en liberal politik nu.

Hur kan folk rösta på SD? Det är ju inte klokt, för SD är inte ett arbetarevänligt parti

Därför behöver den fackliga vänstern stärkas, så kom med och våga vara  vänsterpartist.

Hur kan folk rösta på SD? Det är ju inte klokt, för SD är inte ett arbetarevänligt parti. Ett exempel är att SD vill ha bort skyddsombuden. Och deras invandringspolitik är skrämmande. Jag pratar med många om vänsterpolitik, de kan hålla med men tycka att de röstar på SD för invandringsfrågan. Det finns många invandrare bland oss arbetare, vill ni rösta på en politik som går emot era arbetskamrater? 

För oss arbetare är Vänsterpartiet bästa valet. V är partiet som måste fostra Socialdemokraterna och få dom att vakna upp så att fler vill rösta rött.