Det stämmer verkligen som ”Per” skriver i sin insändare att skattepengarna går till fel saker.

De får skattepengar för att hjälpa folk, men nu finns inga pengar för att satsa på personalen

Samhall skär ned ute på objekten, så det skiljer sig inte så mycket från andra jobb längre. De försöker också trycka ut fler anställda på administrativa jobb.  De får skattepengar för att hjälpa folk, men nu finns inga pengar att satsa på personalen.  Klimatet har hårdnat ohyggligt.

Jag fick till och med frågan om jag inte skulle gå i pension

Jag har själv varit anställd på Samhall i många år men efter en sjukskrivning har det varit svårt att få nya arbetsuppgifter.  Jag fick till och med frågan om jag inte skulle gå i pension. Det var inte snällt sagt, men det händer många av oss som är över 50 att man blir utfryst. Samhall måste satsa också på oss som är äldre.

Nu har jag blivit flyttad till en annan arbetsplats på andra sidan stan. Det blir långa restider, men jag ser ingen annan lösning än att testa.